ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Βελτιωμένη άνεση και ασφάλεια

Το νέο μοντέλο YM2020 CX-5 συνδυάζει τις τελευταίες τεχνολογίες οδικής απόδοσης με εκλεπτυσμένο εσωτερικό σχεδιασμό και ψηφιακή συνδεσιμότητα. Το νέο μοντέλο σας προσφέρει βελτιωμένη οδηγική εμπειρία, περισσότερη άνεση και ασφάλεια όλη την ώρα.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ SKYACTIV

Τα SKYACTIV-BODY και SKYACTIV-CHASSIS του Mazda CX-5 2020 εξασφαλίζουν την αίσθηση του πλήρους ελέγχου του οχήματος. Όλες οι κινήσεις του ταιριάζουν με την επιτάχυνση, το τιμόνι και το φρενάρισμα του οδηγού με μεγάλη ακρίβεια.

Συμπληρωμένο από την εισαγωγή του G-Vectoring Control Plus, είναι πιο άνετο από ποτέ.

I-ACTIVSENSE

 

ΕΞΥΠΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Η τεχνολογία έξυπνης ασφάλειας i-ACTIVSENSE υποστηρίζει την καθημερινή χρήση, παρέχοντας ένα νέο επίπεδο υποστήριξης του οδηγού. Το σύστημα μπορεί να σταματήσει ή να μειώσει την ταχύτητα, εάν υπάρχει κίνδυνος σύγκρουσης με άλλο όχημα ή αντικείμενο.

ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ OFF-ROAD

G-VECTORING CONTROL PLUS

Το έξυπνο σύστημα AWD της Mazda μεγιστοποιεί την οικονομία καυσίμου και αποτρέπει την ολίσθηση στέλνοντας τη σωστή ροπή στη σωστή θέση την κατάλληλη στιγμή. Το νέο G-Vectoring Control Plus βελτιώνει επίσης την ανταπόκριση και τη σταθερότητα του οχήματος σύμφωνα με τις προθέσεις του οδηγού για βελτιωμένη πρόσφυση στις στροφές. Τι άλλο είναι νέο το 2020; Λειτουργία off-road!

ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΚΥΛΙΝΔΡΩΝ

Χάρη στο σύστημα απενεργοποίησης των κυλίνδρων, επιτυγχάνεται σημαντική βελτίωση στην κατανάλωση. Αυτή η βελτίωση επιτυγχάνεται μόνο σε μοντέλα G 165 (κινητήρα 2.0 λίτρων) με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων. Επιπρόσθετα, ο έλεγχος της κατάστασης των κυλίνδρων έχει ενσωματωθεί στον έλεγχο του καυσίμου από το σύστημα MZD Connect.

ΜΕΙΩΣΗ ΘΟΡΥΒΩΝ

Οι μηχανικοί μας προχώρησαν σε εμπεριστατωμένες έρευνες για τη μείωση του θορύβου στις χαμηλές συχνότητες, καθώς και για τον θόρυβο των ανεμοστρόβιλων και των ελαστικών υψηλής συχνότητας, έτσι ώστε να μπορείτε πάντα να απολαμβάνετε ήρεμες και αθόρυβες διαδρομές

ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ MID-SIZE FAMILY SUVS

Με το Mazda CX-5, επιτύχαμε την τελειοποίηση της οδηγικής εμπειρίας από πλευράς σχεδιασμού, τεχνολογίας και χειρισμού. Τουλάχιστον, αυτό λένε τα βραβεία μας. Αλλά δεν θα σταματήσουμε εκεί. Θα συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε, να προχωρούμε και να βελτιώνουμε τα αυτοκίνητά μας επιδιώκοντας την πιο ευχάριστη διαδρομή.

DRI­VING IS BE­LIE­VING

Πάρτε θέση πίσω από το τιμόνι του νέου CX-5 για να ζήσετε το επόμενο επίπεδο άνεσης και διασκέδασης, χάρη στις πολυάριθμες βελτιώσεις στην εμπειρία της καμπίνας και τη βελτιωμένη δυναμική οδήγησης. Βελτιωμένη και πιο συναρπαστική από ποτέ, το YM2020 CX-5 έχει τη φήμη του αυτοκινήτου με την πιο ευχάριστη οδηγική εμπειρία στα SUV.

TEST DRIVE

Οδηγήστε τώρα την νέα εποχή Mazda

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart