ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ

Η κομψή εμφάνιση και η εκπληκτική οδηγική απόλαυση κάνουν κάθε διαδρομή με το πεντάθυρο Mazda6 ξεχωριστή.

Πέρα από τον πολυτελή εσωτερικό εξοπλισμό και την υποδειγματική τεχνολογία ασφάλειας, προσφέρει άνετο χώρο για πέντε ενήλικες και άφθονο, εργονομικά σχεδιασμένο χώρο αποθήκευσης καθώς και ευσυνείδητη χρήση του καυσίμου.

ΑΤΕΡΜΟΝΗ ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ

Υψηλής ποιότητας υλικά, κατεργασμένα με την επιμέλεια του τεχνίτη για εξέχουσα απτική αίσθηση και εργονομία. Μια ακόμη στήλη του ισχυρού αισθήματος Jinba Ittai, που εκφράζει την αρμονική σχέση με το όχημα και μια πρωτόγνωρη οδηγική απόλαυση.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΕΛΕΙΑ

Ακόμη και η κορυφαία σειρά εξοπλισμού του νέου Mazda6 μπορεί να βελτιωθεί περαιτέρω χάρη στον προαιρετικό εξοπλισμό Takumi Plus”. Τα ένθετα από ιαπωνικό ξύλο Sen με ανοιχτούς πόρους, καθώς και τα σκούρα καφέ καθίσματα από δέρμα νάπα4 προσδίδουν σε αυτό το πεντάθυρο μέγιστη αποκλειστικότητα και κομψότητα.

ΔΥΝΑΜΙΚΗ

Η εκλεπτυσμένη παρουσία συναντά την ορατή σταθερότητα
Χάρη στην πρόσφατη αναβάθμισή του, η ιδιαίτερη προσωπικότητα του νέου Mazda6 αναδείχτηκε ακόμη περισσότερο και δείχνει τώρα πιο δυνατό, πιο λιτό και πιο ευρύχωρο. Και η ιδιαιτερότητα; Η μεγάλη μάσκα ψυγείου, που διαθέτει μια πολύπλοκη δομή τρισδιάστατου εφέ, πάνω στην οποία το λογότυπο της Mazda φαίνεται να αιωρείται.

ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΤΗΣ ΤΕΛΕΙΑΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ

Το πεντάθυρο Mazda6 έχει τα πάντα. Εκτός από τον συναρπαστικό σχεδιασμό KODO και την εξαιρετική οδηγική απόλαυση πείθει με έναν ευρύχωρο εσωτερικό χώρο και μια ήσυχη, καλλιεργημένη οδηγική συμπεριφορά καθώς και με τις μετεξελιγμένες λειτουργίες ασφάλειας i-ACTIVSENSE (προαιρετικά). Ως κομψό οικογενειακό όχημα χωρίς συμβιβασμούς ενθουσιάζει με την εξαιρετική αποδοτικότητα καυσίμου και την υψηλή λειτουργικότητά του.

ΕΜΦΑΝΙΣΗ – ΦΩΣ ΚΑΙ ΣΚΙΑ ΣΕ ΔΙΑΔΡΑΣΗ

Οι καθαρές γραμμές σε συνδυασμό με τις μαλακές μεταβάσεις διαμορφώνουν την εμφάνιση και φροντίζουν σε συνδυασμό με το χαρακτηριστικό φτερό από χρώμιο για μια παρουσία με ακόμη μεγαλύτερη σιγουριά. Αυτή η δυναμική παρουσία ενισχύεται από τη λεπτή μορφή των προβολέων και τα χαρακτηριστικά φώτα οδήγησης ημέρας LED.

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ

Το Mazda6 σχεδιάστηκε ως οδηγοκεντρικό όχημα. Ο δυναμικός εξωτερικός σχεδιασμός δημιουργεί ακόμη και στην κατάσταση ακινησίας την εντύπωση κίνησης. Μεταφέραμε αυτήν την αρχή και στον εσωτερικό χώρο. Και εκεί νιώθει κανείς κίνηση και αίσθηση σε ένα περιβάλλον, στο οποίο ο οδηγός μπορεί να εστιάσει την προσοχή του πλήρως στην οδηγική απόλαυση.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
ΩΡΙΜΗ ΚΟΜΨΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ

Σύστημα ψυχαγωγίας MZD Connect με οθόνη 8″, αναθεωρημένα, ευχάριστα στην αφή υλικά και η ψηφιακή οθόνη i-ACTIV: όλες αυτές οι προαιρετικές αναβαθμίσεις κάνουν το πεντάθυρο Mazda6 τον πρωτοπόρο της κατηγορίας οχημάτων του και εξασφαλίζουν τη μέγιστη απόλαυση της οδηγικής εμπειρίας.

TEST DRIVE

Οδηγήστε τώρα την νέα εποχή Mazda

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart