ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Το ολοκαίνουργιο Mazda3 Sedan διεγείρει τις αισθήσεις χάρη στην αίσθηση κομψότητας και φινέτσας. Δημιουργήσαμε ένα κομψό, εκλεπτυσμένο αμάξωμα με διακριτές γραμμές και καθαρό στιλ, υιοθετώντας τον σχεδιασμό Kodo και τις προηγμένες τεχνολογίες Skyactiv.

X= ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥΣ

SKYACTIV-X

Το Mazda3 διατίθεται τώρα με τον πρωτοποριακό κινητήρα Skyactiv-X. Χρησιμοποιεί την κορυφαία στον κόσμο τεχνολογία Spark Controlled Compression Ignition (Ελεγχόμενη συμπιεσμένη ανάφλεξη με σπινθήρα – SPCCI) η οποία καταναλώνει λιγότερα καύσιμα συγκριτικά με έναν συμβατικό κινητήρα βενζίνης, αλλά παρέχει μεγαλύτερη ισχύ. Παράγει λιγότερες εκπομπές, αλλά προσφέρει καλύτερη απόδοση από έναν συνηθισμένο κινητήρα βενζίνης. Γιατί να συμβιβαστείτε όταν μπορείτε να οδηγήσετε με έναν κινητήρα Skyactiv-X;

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΚΟΣΜΟΥΣ: SKYACTIV-X

Έως 20% χαμηλότερη κατανάλωση και 10 έως 30% μεγαλύτερη ροπή. Το Skyactiv-X είναι ο πρώτος σειριακός κινητήρας βενζίνης με Ελεγχόμενη ανάφλεξη με σπινθήρα λόγω συμπίεσης (Spark Controlled Compression Ignition – SPCCI), που συνδυάζει τα καλύτερα χαρακτηριστικά των δύο κόσμων: Τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας βενζίνης και ντίζελ ενώνονται σε έναν κινητήρα με άμεση απόκριση, υψηλή ροπή και γραμμική απόδοση σε υψηλό αριθμό στροφών, με χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και χαμηλές εκπομπές.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΣΑΣ

Από τα νέα καθίσματα έως τη δομή του σασί που απορροφά τους κραδασμούς. Κάθε λεπτομέρεια του ολοκαίνουργιου Mazda3 έχει σχεδιαστεί για να σας κάνει να νιώσετε σαν στο σπίτι σας. Καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε τη διαδρομή.

ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΜΕ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ

Αυτό που κάνει τους μηχανικούς και τους σχεδιαστές μας να ξεχωρίζουν είναι η εμμονή τους με την απόλυτη ομορφιά. Χρησιμοποιώντας τα χέρια τους, σμιλεύουν τον πηλό για να βρουν τις μορφές, τα σχήματα και τις υφές που ενσαρκώνουν την ομορφιά. Έτσι δημιουργείται ένα αυτοκίνητο, εσωτερικά και εξωτερικά, που διεγείρει τις αισθήσεις σας.

SKYACTIV-X

Ανακαλύψτε πώς η πρωτοποριακή τεχνολογία
μας παρέχει περισσότερη ισχύ με λιγότερα καύσιμα

SKYACTIV-G

Εξοικειωθείτε με την τελευταία γενιά και τις
διαφορετικές εκδόσεις του φημισμένου κινητήρα Skyactiv-G.

SKYACTIV-D

Δείτε τις εκδόσεις του κινητήρα Skyactiv-D
και ανακαλύψτε ένα νέο επίπεδο απόδοσης.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ

Χάρη στις τεχνολογίες ασφάλειας i-Activsense, μπορείτε απλά να απολαύσετε την επόμενη διαδρομή σας με το ολοκαίνουργιο Mazda3 γνωρίζοντας ότι οι συνεπιβάτες σας είναι ασφαλείς και άνετοι. Συστήματα, όπως το σύστημα υποβοήθησης κίνησης σε αυτοκινητόδρομο και μποτιλιάρισμα (Cruising and Traffic Support – CTS) σάς βοηθούν να αναγνωρίζετε καλύτερα τους πιθανούς κινδύνους και να αποφεύγετε τις συγκρούσεις. Συνδεθείτε με το Mazda σας και τον δρόμο όπως ποτέ άλλοτε.

TEST DRIVE

Οδηγήστε τώρα την νέα εποχή Mazda

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart