ΣΑΣ ΓΟΗΤΕΥΕΙ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΤΟ ΟΔΗΓΗΣΕΤΕ

Το Mazda2 2020 είναι ευέλικτο και γεμάτο στιλ. Η γλώσσα του σχεδιασμού KODO: Η ψυχή της κίνησης δημιούργησε ένα αυτοκίνητο παιχνιδιάρικο, αλλά και κομψό. Το Mazda2 2020 δεν εντυπωσιάζει μόνο με τον εκλεπτυσμένο εξωτερικό σχεδιασμό, αλλά παρέχει και μειωμένες εκπομπές CO2 και βελτιωμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας. Το Mazda2 2020 είναι ένα αυτοκίνητο που σας γοητεύει πριν καν το οδηγήσετε, στην πόλη κι ακόμα παραπέρα.

ΝΕΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ, ΙΔΙΟ ΜΕΓΕΘΟΣ

 

Το Mazda2 2020 έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις του σχεδιασμού KODO: Η ψυχή της κίνησης. Το μικρότερο μοντέλο μας έχει νέα εμφάνιση που αιχμαλωτίζει και τραβά τα βλέμματα με την πρώτη ματιά.

ΚΑΘΙΣΤΕ ΑΝΑΠΑΥΤΙΚΑ

 

Χαλαρώστε στην άνεση των επανασχεδιασμένων καθισμάτων,
τα οποία μειώνουν την κούραση και σας επιτρέπουν να απολαμβάνετε ακόμη περισσότερο την οδήγηση.

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ

 

Στο αμάξωμα με τη σχεδιαστική αρχιτεκτονική Skyactiv Vehicle Architecture, τα ελαστικά και τα καθίσματα λειτουργούν σε τέλεια αρμονία για να βελτιώσουν την οδηγική σας εμπειρία, μειώνοντας τον θόρυβο και τους κραδασμούς. Απολαύστε μεγαλύτερη άνεση σε μια πιο ήσυχη καμπίνα, ακούγοντας μόνο τους ήχους που θέλετε.

ΟΔΗΓΗΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ

 

Οδηγήστε με αυτοπεποίθηση χάρη στις βελτιωμένες λειτουργίες ασφαλείας i-Activsense, όπως η Προηγμένη έξυπνη υποβοήθηση πέδησης στην πόλη (Advanced Smart City Brake Support) και η υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας (Lane Keep Assist) (και τα δύο διατίθενται στη έκδοση Takumi+). Γίνετε ένα με το Mazda2 2020 και τον δρόμο όπως ποτέ άλλοτε.

ΠΩΣ ΘΑ ΝΙΩΣΕΤΕ ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΤΟ MAZDA2 2020

Χάρη στις τεχνολογίες Skyactiv, G-Vectoring Control Plus, Mazda M Hybrid και μια εκτεταμένη γκάμα τεχνολογικών χαρακτηριστικών, το Mazda2 2020 συνδυάζει μια συναρπαστική αλλά ομαλή εμπειρία οδήγησης με μια καθησυχαστική αίσθηση ελέγχου αλλά και υπεύθυνη χρήση καυσίμων. Βιώστε το Jinba Ittai, την ενότητα μεταξύ αυτοκινήτου και οδηγού, όπως ποτέ άλλοτε.

MAZDA M HYBRID

ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΚΑΥΣΗΣ ΜΕ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΟΜΠΩΝ

Όλοι οι κινητήρες βενζίνης Skyactiv με χειροκίνητο σύστημα μετάδοσης είναι εξοπλισμένοι με τη νέα τεχνολογία Mazda M Hybrid, η οποία χρησιμοποιεί μια μικρή ενσωματωμένη γεννήτρια εκκίνησης (ISG), για να διατηρεί την απώλεια ενέργειας που συνήθως χάνεται κατά τη διάρκεια της πέδησης. Αυτή η ενέργεια αποθηκεύεται και χρησιμοποιείται για την τροφοδοσία των ηλεκτρικών συστημάτων του αυτοκινήτου, μειώνοντας το φορτίο του κινητήρα και εξοικονομώντας καύσιμα.

TEST DRIVE

Οδηγήστε τώρα την νέα εποχή Mazda

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart