Το Crossover της Mazda κερδίζει τον τίτλο του ‘Best SUV’ και ‘Champion of all Classes’.

•           Για το βραβείο σχεδιασμού του Γερμανικού AUTO ZEITUNG ψήφισαν 8,270 αναγνώστες.

•           Το Mazda CX-30 έχει ήδη κερδίσει πολλαπλά βραβεία σχεδιασμού και ασφάλειας.

Το Mazda CX-30 θριάμβευσε στο διαγωνισμό Design Trophy 2020 που διοργάνωσε το γερμανικό περιοδικό AUTO ZEITUNG. Το crossover της MAZDA παρουσιάστηκε το περασμένο φθινόπωρο και έχει ήδη γίνει το πιο δημοφιλές σε πωλήσεις μοντέλο της μάρκας.

Στο 2020 Design Trophy, το Mazda CX-30 αναδείχθηκε νικητής στην κατηγορία των SUV κατακτώντας το 17% των ψήφων, με σημαντική διαφορά από το Audi Q3 και το Land Rover Defender.

To crossover επικράτησε και στην πιο διακεκριμένη και απαιτητική κατηγορία του θεσμού που ονομάζεται ‘Champion of all Classes’ με 10,7% των ψήφων αφήνοντας πίσω την Ferrari Roma και την Porsche 911 Cabrio.

Συνολικά 8,270 αναγνώστες του περιοδικού AUTO ZEITUNG και autozeitung.de συμμετείχαν στην ψηφοφορία του Design Trophy η οποία πραγματοποιήθηκε την περίοδο από 18 Μαρτίου έως και 29 Απριλίου του 2020.

Η πετυχημένη πορεία του Mazda CX-30 ξεκίνησε με το που παρουσιάστηκε, το φθινόπωρο του 2019. Το καλαίσθητο και στιλάτο crossover έχει ήδη κερδίσει το 2019 Golden Steering Wheel, το 2020 Red Dot Design Award, κατέκτησε 5 αστέρια στο Euro NCAP και βαθμολογήθηκε με το εκπληκτικό 99% στον τομέα της προστασίας των Ενηλίκων Επιβατών, και ήταν 1 από τα 3 αυτοκίνητα στον τελικό του 2020 World Car of the Year.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart